ide Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri Tamamlandı.

ide okulları’nda, 2018 -2019 Eğitim Öğretim yılı Öğrenci Birliği Başkan ve Başkan Yardımcısı seçimi heyecanı yaşandı. ide okullarını gerekli platformlarda temsil edecek olan ve demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen seçimde başkan adayları 7. sınıf öğrencileri, başkan yardımcısı adayları ise 4. sınıf öğrencileri arasından belirlendi.

Başkan ve başkan yardımcısı adayının takım olarak hazırlandığı seçim süreci yaklaşık 3 hafta sürdü. Yapacakları çalışmalarla ilgili vaatlerini içeren kampanyalar yürüten adaylar, okul içerisinde afişler astılar, el broşürleri dağıttılar. Tüm okul öğrencilerini bir araya toplayarak projelerini anlattılar ve oy istediler.

26 Ekim Cuma günü saat 9.00’da başlayan oy verme işleminde, anasınıfı dahil olmak üzere tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, okul idarecilerimiz ve idari personelimiz oy kullandı. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından kurulan 3 kişilik komisyon eşliğinde oylar tasnif edildi ve sayıldı.

Sonuç tutanakları doğrultusunda, oyların %27’sini alan 7. sınıf öğrencimiz Hazal Bölükbaş Öğrenci Birliği Başkanı, 4. sınıf öğrencimiz Neva Garan Başkan Yardımcısı oldu.

Demokrasinin birebir örneğini yaşayan, oy veren öğrencilerimiz, demokratik haklarından biri olan oy verme işleminde bulunarak kendilerini temsil edecek olan kişileri seçmiş oldular. Başarılı bir seçim kampanyası yürüten başkan ve başkan yardımcımızı kutluyoruz.

ide Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri Tamamlandı. ide Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri Tamamlandı. ide Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri Tamamlandı. ide Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri Tamamlandı. ide Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri Tamamlandı. ide Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri Tamamlandı. ide Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri Tamamlandı. ide Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri Tamamlandı. ide Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri Tamamlandı. ide Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri Tamamlandı. ide Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri Tamamlandı.