ide Öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü Kutladı!

ide okulları, engelli bireylerin yaşamın her alanında başarılı olabileceğine sıkıca inanan bir kurum olarak, günlük yaşam aktivitelerindeki bağımsızlıklarını desteklemek ve yaşam kalitelerini geliştirmek için kapsayıcı bir yaklaşım benimsemeye devam ediyor.

ide ortaokulu öğrencileri ve Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Gözde Kaymak, işaret dili ile engelli bireylere mesaj verdi.

Her bireyin potansiyeline inanan ide okulları, engelli öğrencilerin eğitim süreçlerini destekleyerek, onların hayatlarını daha iyi bir hale getirebilmek için çeşitli projeleri hayata geçiriyor. Okulumuz, sadece eğitim değil, aynı zamanda günlük yaşamın her alanında bağımsızlık sağlama konusunda da kararlı bir şekilde çalışıyor.