ide Öğrencileri, Destination Imagination Turnuvası’nda!

ide okulları Destination Imagination kulübü öğrencilerimiz, Antalya’da düzenlenen 2019-2020 Destination Imagination turnuvasında okulumuzu başarıyla temsil etti.

Öğrencilerin okulda, kariyerlerinde ve tüm yaşamlarında başarılı olabilmek için ihtiyaçları olan becerileri öğretmeyi amaçlayan Destination Imagination, STEAM (bilim, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematik) eğitiminin sanat ve sosyal girişimcilikle harmanlandığı bir öğrenme programıdır. 80’den fazla ülkede yapılan Destination Imagination’da öğrencilerin çözüm üretirken yaratıcı sürecin basamaklarını deneyimlemeleri amaçlanıyor.

Her yıl Türkiye’den binlerce öğrencinin katıldığı DI-Destination Imagination turnuvasında, biz de ide DIsigners takımımız ile yer aldık.

Tüm bu süreç içerisinde kapsamlı ve sıkı bir şekilde çalışan ide DIsigners öğrencilerimiz hazırladıkları proje ile yarının dünyasında ihtiyaç duyacakları beceriler ve deneyimler kazandılar. Bir takımın parçası olmanın ve birlikte hareket etmenin önemini kavrayarak yaratıcı düşünme becerilerini geliştirdiler.

Turnuvada, okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.

ide Öğrencileri, Destination Imagination Turnuvası’nda! ide Öğrencileri, Destination Imagination Turnuvası’nda! ide Öğrencileri, Destination Imagination Turnuvası’nda!