ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı!

6. Sınıf öğrencilerimiz Literature dersinde Everest’in tarihi ve dağa ilk tırmanan dağcıların maceralı hikâyeleri ile ilgili bir kitap okudular. Sonrasında dünyanın farklı yerlerindeki ünlü dağcıları araştıran bir proje yapan öğrencilerimiz iki önemli isim ile tanıştılar. Everest’e tırmanan dağcılarımız Celal Asan ve Teoman Erol, öğrencilerimizle Everest ve dağcılık hakkındaki tecrübelerini paylaştılar.
ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı! ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı! ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı! ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı! ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı! ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı! ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı! ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı! ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı! ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı! ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı! ide öğrencileri Evereste tırmanan dağcılar ile tanıştı!