ide Öğrencileri Minik Patilerin Yanında!

Okulumuzda düzenlenen Food Sale etkinliği ile öğrencilerimizin evlerinden getirdikleri yiyecek ve içecekler Food Sale standlarında satışa çıktı.

İlkokul 4. Sınıf, ortaokul 5.6. ve 7. sınıf öğrencilerimiz “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” günü kapsamında önce PDR dersinde empati duygularıyla sokak canlıları için bir şeyler yapma ihtiyacı duyarak ve her hayvan türünün aynı saygıyı hakettiğini düşünerek Hayvanlar konuşabilseydi bizlerden ne isterlerdi? sorusuna cevap aradılar, daha sonra buldukları cevapları resmederek mesajlara dönüştürdüler. Bu resimleri ide okulları olarak Rozetlere dönüştürüldü ve okulumuzda sergileyerek satışa sunuldu.  Çocuklardaki sorumluluk ve empati duygusunu geliştirdiğine inandığımız bu çalışma, tüm öğrencilerimiz için çok farklı ve keyifli bir proje oldu.

Rozet satışı veFood Sale etkinliği elde edilen gelir toplanan mamalar ile birlikte 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında "Orman Meleği Doğa ve Yaşam Haklarını Koruma Derneğine'' teslim edildi.