ide Öğrencileri Yıl Sonu Sergisi

Öğrencilerimiz, yıl boyunca Görsel Sanatlar dersinde hazırladıkları çalışmalardan örneklerin yer aldığı harika bir sergiye imza attılar.

Renk, doku, perspektif, baskı gibi temel bilgileri ve teknikleri kullanarak eserlerini oluşturan öğrencilerimiz, sanatçı tanıma, sanat eseri inceleme, kültürün sanata yansıması, geçmişe yolculuk, Anadolu uygarlıkları gibi konu ve temalar adı altında düşünüp, inceleme yaptıktan sonra çalışmalarını ortaya çıkardılar. Tüm öğrencilerimizin yaptıkları eserlerden oluşan sergide, bireysel çalışmaların yanı sıra grup çalışmaları da bulunuyor.

Sergimiz, 16 Eylül Pazartesi gününe kadar ziyaret edilebilir.