ide Öğrencilerinden ''Su'' Farkındalığı

Hemen şimdi sen de değişimi hızlandır!

Küresel su sorununa karşı su kaynaklarımızı iyi yönetmek ve sürdürülebilirliğini sağlamak öncelikli görevimiz. Gelecekte oluşabilecek risklere karşı bugünden önlemimizi alalım, suyumuzu verimli kullanalım. Dünya Su Günü kutlu olsun!

Dünya Su Gününde 3. Sınıf öğrencilerimiz suyun önemini ve farkındalığı için farklı materyalleri bir araya getirerek ve sunum tekniklerini kullanarak 3 boyutlu çalışma oluşturdular. Sürdürülebilir bir gelecek, suyun önemine ve iklim krizine dikkat çekmek için 5. Sınıf  öğrencilerimizin ise Dünya Su Günü için hazırlamış oldukları afişleri için sergi açtılar.

7. Sınıf öğrencilerimiz de su farkındalığına dikkat çekmek için ‘’Su’’ posterleri tasarladılar. Öğrencilerimiz tasarladıkları posterleri tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz oylayarak tatlı bir yarışmaya çevirdiler.

Suyun önemine dikkat çekmek ve küresel farkındalık yaratmak için "SU" teması üzerinden öğrencilerimiz  Su farkındalığı için yemekhanemizde eylem düzenlediler.