ide Öğretmenleri, ATC Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’nda

Koç Okulları’nın ev sahipliğini yaptığı, bu yıl 23.’sü düzenlenen, öğretmenlerin bir araya gelerek uzmanlık alanlarıyla ilgili paylaşımda bulundukları Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’na ide okulları olarak farklı branşlardan öğretmenlerimizle katıldık.

Anaokulu Bölüm Başkanımız Özlem Alaçam ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Alim Keskin, "Kağıttan IPad'e Okuma Yazmaya Hazırlık Çalışmaları" adlı sunumda kağıt üzerinde hazırlanan anaokulu ders etkinliklerini dijital araçlar yardımı ile oyunlaştırarak hazırladıkları dijital kitap çalışmalarını meslektaşlarıyla paylaştı.

Tüm eğitim yılı boyunca işlenen okumaya yazmaya hazırlık çalışmalarını kapsayan projenin, dijital ortama aktarış süreçleri ve PASS teorisinin nasıl dahil edilediğine yönelik bilgiler ve uygulanış biçimleri aktarıldı. Sunum sonunda katılımcılara ipad verilerek uygulamayı deneyimlemeleri sağlandı.

Aynı zamanda İngilizce Bölüm Başkanımız Sarah Hills de sempozyumda, “Teaching Non-Fiction in Elementary and Middle School” adlı sunumuyla yer aldı. İngilizce derslerinde kurgusal olmayan metinlerin kullanımından bahsederek katılımcılarla birlikte öne çıkan metin yapılarını inceledi. Yaptığı sunumu örneklerle desteklemek için ide’deki İngilizce derslerinde kullanılan örnek metinleri ve öğrencilerimizin projelerini gösterdi.

ide Öğretmenleri, ATC Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’nda ide Öğretmenleri, ATC Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’nda ide Öğretmenleri, ATC Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’nda ide Öğretmenleri, ATC Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’nda ide Öğretmenleri, ATC Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’nda ide Öğretmenleri, ATC Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’nda ide Öğretmenleri, ATC Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’nda