ide Öğretmenleri Canlı Yayında!

ide’de online eğitimlerimiz, 23 Mart Pazartesi günü başladı. Online sistemine geçen öğretmenlerimiz, dersleri interaktif bir şekilde işliyor. Her sınıf seviyesi için hazırlanan ders programı doğrultusunda öğrencilerimiz, ders saatinde bilgisayar ve tabletlerindeki ekranlarda yerlerini alıyor ve canlı olarak yayınlanan derslere katılıyor.

Online sistem üzerinden verilen canlı dersler ile öğretmenlerimiz konuları işlemeye kaldığı yerden devam ediyor. Yapılacak uzaktan eğitimler sayesinde, öğrencilerimizin gelişim alanlarının desteklenmesinin devam etmesini ve öğretmenleri ile iletişimlerini sürdürmelerini amaçlıyoruz.

ide Öğretmenleri Canlı Yayında! ide Öğretmenleri Canlı Yayında! ide Öğretmenleri Canlı Yayında! ide Öğretmenleri Canlı Yayında! ide Öğretmenleri Canlı Yayında!