ide okulları Online Yıl Sonu Müzik Dinletisi

Öğrencilerimizin bir yıl boyunca özveriyle hazırlandıkları, derslerde ve gitar kulübünde yaptıkları çalışmalardan örnekler sergiledikleri Yıl Sonu Müzik Dinletisi”ni bu yıl online olarak gerçekleştirdik.

Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimizin bireysel enstrüman performanslarından oluşan Yıl Sonu Müzik Dinletisi programı, sosyal medya hesaplarımız üzerinden yayınlandı. Müzik dinletisinde piyano, keman ve gitar çalarak başarılı performanslarıyla dinleyenlere keyifli anlar yaşatan öğrencilerimiz, Türk müziğinden dünya müziğinin önde gelen eserlerine uzanan geniş bir repertuvar sundu.

Yıl Sonu Müzik Dinletisini izlemek için linkte tıklayabilirsiniz;