AKUT Arama Kurtarma Derneği Seminer Birimi bünyesinde ülkemiz genelindeki AKUT ekiplerini kapsayan akreditasyon sınavının ilk ayağı 7-8 Mart 2020 tarihlerinde ide okullarının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türkiye’deki ekiplerden yüzün üzerinde AKUT gönüllüsü Seminer Birimi bünyesinde toplum bilinçlendirme çalışmaları yapmak ve seminer verebilmek adına akreditasyon sınavlarını başarıyla tamamladı.

Ayrıca İki günlük süreçte;

Sunu ve iletişim teknikleri eğitimi
BM Insarag farkındalık eğitimi
AKUT Eğitim yapılanması sunumu
Operasyon Hakkında Bilgi
Seminer Birimi Prosedürleri sunumu
AKUT Portal Hakkında Bilgilendirme gibi eğitimlerde sınava giren gönüllülere aktarıldı.

ide okulları, Türkiye'deki 100'ün Üzerinde AKUT Gönüllüsünü evinde misafir etti! ide okulları, Türkiye'deki 100'ün Üzerinde AKUT Gönüllüsünü evinde misafir etti! ide okulları, Türkiye'deki 100'ün Üzerinde AKUT Gönüllüsünü evinde misafir etti! ide okulları, Türkiye'deki 100'ün Üzerinde AKUT Gönüllüsünü evinde misafir etti! ide okulları, Türkiye'deki 100'ün Üzerinde AKUT Gönüllüsünü evinde misafir etti! ide okulları, Türkiye'deki 100'ün Üzerinde AKUT Gönüllüsünü evinde misafir etti! ide okulları, Türkiye'deki 100'ün Üzerinde AKUT Gönüllüsünü evinde misafir etti!