ide olarak Tüm Eğitim Kadromuzla Hazırız!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Koronavirüsü salgın hastalığıyla ilgili alınan önlemler kapsamında uzaktan eğitimin 30 Nisan’a kadar uzayacağını açıkladı.

ide olarak, bu sürecin uzayacağını ön görerek Online Eğitim sistemimiz ile ilgili hazırlıklarımızı 6 haftalık müfredatı kapsayacak şekilde öncesinde tamamladık. Sürecin tekrar uzamasını göz önünde bulundurarak sonraki 6 haftalık süreç için de gerekli tedbirleri alıyoruz.

ide Anaokulu ve İlkokulunda, günlük ders programı içerisinde İngilizce ve Sınıf öğretmeniyle yapılan derslerin yanı sıra beden eğitimi, görsel sanatlar ve müzik dersleri de yer alıyor. Tüm öğrencilerimiz, Online Eğitim Sistemi üzerinden öğretmenleriyle birebir iletişim kurabiliyor ve çalışmalarını paylaşabiliyor.

ide Ortaokulu’nda da haftalık ders programı kapsamında öğrencilerimizle birebir iletişim sağlanarak, canlı yayında interaktif bir şekilde dersler işlenmeye devam ediyor.

ide okulları Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümümüz de bu süreçte etkin bir rol oynayarak öğrencilerimizi takip etmeye ve veli geri bildirimlerinde bulunmaya devam ediyor.

Ortaokul Müdür Yardımcımız ve Akademik Koordinatörümüz Melih Ertunç, bu süreçte ide’de Online Eğitimin nasıl devam edeceğini ve derslerin nasıl işleneceğini anlattı.

İzlemek için videoya tıklayınız;