ide Veli Sanat Sergisi Açıldı

Dünya Sanat Günü kapsamında gerçekleştirdiğimiz ’’ide Velileri Sanat Sergisi’’nin açılışını, değerli velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

ide okulları olarak, önemli olanın sanatın hayatımızı nasıl renklendirebileceğini keşfederek, ebeveyn ve çocuk arasındaki iletişimi sanat yoluyla güçlendirmek olduğunu düşünüyoruz. Anne babaların sanata her dokunuşları çocukların dünyasında kocaman izler bırakır.

Bu sergiyi düzenlemekteki amacımız, sanatın her yaşta yapılabilir olduğunu, bir iletişim aracı olarak öneminin kavranmasını, sanat yoluyla eleştirel yaklaşım becerisinin dışa vurumunu, öğrencilerimizin ailelerini sanatsal yönleriyle keşfetmesini sağlamak.

Sergide; yağlıboya, akrilik, kara kalem, minyatür, seramik, fotoğraftan oluşan 43 eser yer alıyor. Velilerimizin hazırladığı eserlerden oluşan sergimiz, 3 Mayıs Cuma gününe kadar ziyaret edilebilir.