ide’de 19 Mayıs Coşkusu!

ide’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm hafta boyunca süren etkinlikler ve büyük bir coşkuyla kutladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında her gün farklı bir etkinlik düzenlendi. Basketbol ile başlayan etkinlikler yakan top, futbol ve voleybol ile devam etti. Öğrencilerimizin bu coşkusuna kimi zaman öğretmenlerimiz de dahil olarak spor kültürü ve bilincini hep birlikte yaşadılar. Ortaya ise birbirinden renkli görüntüler çıktı.

19 Mayıs günü gerçekleşen resmi törenin ardından ise okulda tam bir şenlik havası hâkimdi. ide anaokulundan, ilkokul ve ortaokuluna kadar tüm yaş grubundan öğrencilerimiz farklı spor dallarını deneyimlerken, flag futbol, halat çekme, yakan top gibi çeşitli spor oyunlarıyla da unutulmaz anlardan oluşan bir bayram geçirdiler.

ide’de 19 Mayıs Coşkusu! ide’de 19 Mayıs Coşkusu! ide’de 19 Mayıs Coşkusu! ide’de 19 Mayıs Coşkusu! ide’de 19 Mayıs Coşkusu! ide’de 19 Mayıs Coşkusu! ide’de 19 Mayıs Coşkusu! ide’de 19 Mayıs Coşkusu! ide’de 19 Mayıs Coşkusu! ide’de 19 Mayıs Coşkusu! ide’de 19 Mayıs Coşkusu!