ide’de Bilgi Yarışması Heyecanı!

Sosyal Bilgiler Bölümünün hazırladığı ve ortaokul öğrencilerimiz arasında düzenlenen, Genel Kültür ve Bilgi Yarışması’nda keyifli anlar yaşandı. Tarih’ten felsefeye, coğrafyadan matematiğe kadar her alanda farklı tarzda soruların yer aldığı yarışmada, öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de bilgilerini pekiştirdiler.
5. sınıflar arasında yapılan yarışmada, İpek Dolay, Damla Bayraktar ve Arda Aslan sınıflarını galibiyete taşıdılar. 6 ve 7. sınıflar arasındaki yarışmanın galibi ise 6/A sınıfından Eda Oral ve 7/A sınıfında Barış Tuna Meydancı’dan oluşan “Kırmızı Yıldızlar” takımı oldu.
Yarışma sonunda öğrencilerimize katılım sertifikaları ide ortaokul müdür yardımcısı Melih Ertunç tarafından takdim edildi.

ide’de Bilgi Yarışması Heyecanı! ide’de Bilgi Yarışması Heyecanı! ide’de Bilgi Yarışması Heyecanı! ide’de Bilgi Yarışması Heyecanı! ide’de Bilgi Yarışması Heyecanı! ide’de Bilgi Yarışması Heyecanı! ide’de Bilgi Yarışması Heyecanı! ide’de Bilgi Yarışması Heyecanı!