ide’de Cadılar Bayramı Rengarenk Geçti.

ide İngilizce bölümünün hazırladığı  bol oyunlu ve keyifli bir Cadılar Bayramı etkinliği gerçekleştirdik.

Cadılar bayramı etkinliği için okul içerisine 5 farklı oyun platformu kuruldu. Öğrencilerimiz istasyon düzeni şeklinde hareket ederek, her bir parkurda 10 dakika kaldılar ve sonra diğer oyun alanına geçtiler.

Frankenstein, Joker, cadı ve iskelet kostümü gibi  güne özgü farklı kostümler giyen öğrencilerimiz, kediye kuyruk atma, çuval yarışı, süpürge yarışı, cadı burnuna halka atma ve hayaletteki deliğe top atma gibi çeşitli oyunlarla renkli  bir günün parçası oldular.

En yaratıcı ve özgün dekorların değerlendirildiği “En Güzel Süslenmiş Kapı” yarışmasında ise ortaya renkli görüntüler çıktı.

ide’de Cadılar Bayramı Rengarenk Geçti. ide’de Cadılar Bayramı Rengarenk Geçti. ide’de Cadılar Bayramı Rengarenk Geçti. ide’de Cadılar Bayramı Rengarenk Geçti. ide’de Cadılar Bayramı Rengarenk Geçti. ide’de Cadılar Bayramı Rengarenk Geçti. ide’de Cadılar Bayramı Rengarenk Geçti. ide’de Cadılar Bayramı Rengarenk Geçti. ide’de Cadılar Bayramı Rengarenk Geçti. ide’de Cadılar Bayramı Rengarenk Geçti.