Geçtiğimiz zorlu süreçte bir kez daha farkına vardığımız gibi, afetlerle mücadelede toplum olarak hareket edebilmenin yolu bilinçli olmaktan ve eğitimden geçiyor. Biz de ide okulları olarak buradan hareketle hem öğrencilerimiz hem de velilerimizle birlikte, ortak bilinçte buluşmaya gayret ediyoruz.

Geçtiğimiz cumartesi günü, konferans salonumuzda, Akut Seminer Birimi adına Müdür Yardımcımız Sayın Harun Öngören tarafından yürütülen “Deprem Öncesi, Sırası ve Sonrasında Güvenli Yaşam Kültürü” konulu seminer düzenledik. 1995 yılından bu yana Doğal Afetlere Müdahale gruplarında ve Arama Kurtarma ekiplerinde gönüllü olarak çalışmış olan Harun Öngören, konu ile ilgili velilerimizi bilgilendirerek gelen soruları yanıtladı. Katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.
ide’de Deprem Öncesi, Sırası ve Sonrasında Güvenli Yaşam Kültürü Semineri Düzenledik! ide’de Deprem Öncesi, Sırası ve Sonrasında Güvenli Yaşam Kültürü Semineri Düzenledik! ide’de Deprem Öncesi, Sırası ve Sonrasında Güvenli Yaşam Kültürü Semineri Düzenledik! ide’de Deprem Öncesi, Sırası ve Sonrasında Güvenli Yaşam Kültürü Semineri Düzenledik! ide’de Deprem Öncesi, Sırası ve Sonrasında Güvenli Yaşam Kültürü Semineri Düzenledik! ide’de Deprem Öncesi, Sırası ve Sonrasında Güvenli Yaşam Kültürü Semineri Düzenledik! ide’de Deprem Öncesi, Sırası ve Sonrasında Güvenli Yaşam Kültürü Semineri Düzenledik!