ide'de ders Belgeliği Sergisi

ide okulları olarak ev sahiphiliğini üstlendiğimiz Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı H. Avni Öztopçu atölye öğrencilerinin resim ve desen sergisinin açılışını gerçekleştirdik. Sergiyi ziyaret eden misafirlerimiz ve Avni Öztopçu atölye öğrencileri bu anlamlı sergide bir araya geldiler.

ders BELGELİĞİ dünyaya açık olmayı, biçimi ve doğayı kendi gözlerimizle görmeyi yorumlamayı, yaratıcı tavrı ve eleştirel bakışı geliştirmek için eğiten ve eğitilen ilişkisinin birbirine katkı sağladığı bir oluşumdur. ders BELGELİĞİ atölyesi öğrencinin üreterek ve aşama aşama öğrendiği, içinde yer alarak, görerek, dokunarak; hissettiği kavradığı ve içselleştirdiği bir yapıyı sürdürmeyi amaçlayarak 4. sınıf öğrencilerinin yaratıcı çalışmalarını kapsıyor.

ders Belgeliği Sergisini 17 Şubat 2023 tarihine kadar ziyaret edebilirsiniz.

Sergiye Katılan Öğrenciler

Ayşe Şevval Işık
Canan Kılıçaslan
Cansel Doğan
Demokan Sahilli
Didem Dağdelen
Doğukan Görüş
Emre Tura
Esra Alakuş
Ezgi Genç
Fırat Duman
Gamze İyier
Serdar Oruç
Şeyma Kaya
Yasin Okcan
Zekeriya Ezelhan
Zeynep Habiboğlu

Marmara Üniversitesi ders Belgeliği ve Marmara Üniversitesi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.