ide’de Dünya Mutfağı Günleri Başaladı

ide'liler olarak farklı kültürleri keşfetmeyi ve farklılıkları kabullenmeyi önemsiyoruz bu sebeple okulumuzda İtalyan mutfağını ve kültürünü keşfettiğimiz bir dizi etkinlik düzenledik.

Anasınıflarımızın “make a pizza” ve “I spy pizza topics” etkinlikleri, 1. sınıflarımızın İtalyanca selamlaşma ve şarkı çalışmalarının yanı sıra 2. sınıflarımız paper pizza craft etkinliği yaptılar.

Hafta kapsamında 3. ve 4. sınıflarımız ise Italy fact file çalışmasını tamamladılar.

Ortaokul öğrencilerimiz ise İtalya ile ilgili speaking, reading ve şarkı çalışmaları ile birlikte bir belgesel de izleyecekleri ve tüm okulun teneffüslerde İtalyanca şarkılar dinlediği ide okulları İtalyan haftası dopdolu bir programla geçirdiler.