ide’de Gazeteci ve Eğitim Yazarı Pervin Kaplan ile “2023 LGS’ye Doğru”

ide’de Gazeteci ve Eğitim Yazarı Pervin Kaplan ile “2023 LGS’ye Doğru” seminerinde buluştuk. Bu yıl bir milyonu aşkın öğrenci iyi bir liseye yerleşebilmek için 4 Haziran'da sınava girecek. Peki nasıl bir sınav öğrencilerimizi bekliyor? Soru yapılarını, tercih ve yerleştirme döneminde nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve LGS’de nasıl fark yaratılabileceğine dair her şeyi veli ve öğrencilerimizle konuştuk. Pervin Kaplan’a, veli ve öğrencilerimize bu keyifli seminere katılımından dolayı teşekkür ederiz.