ide’de Halloween En Eğlenceli Haliyle Kutlanır!

Halloween ide’de en eğlenceli haliyle kutlanır!

Yabancı Diller Bölümümüzün organize ettiği öğrencilerimiz birbirinden renkli, sevimli ve korkutucu kostümleriyle eşlik ettiği Monster Feet, Ring Toss, Broomstick Race oyunlarıyla Halloween ruhunu doyasıya yaşadılar.

Okulumuzda bugün Halloween’e özel, korku temalı birbirinden keyifli oyunlar oynandı. “Monster Feet”, “Pin the Mouth on the Cat” gibi kütüphane oyunları; “Ring Toss”, “Ghost Ball Toss” gibi atölye sokağı oyunları oynayan öğrencilerimiz, bahçe oyununu olarak da “Broomstick Race” oynadılar.

ide’de Halloween En Eğlenceli Haliyle Kutlanır! ide’de Halloween En Eğlenceli Haliyle Kutlanır! ide’de Halloween En Eğlenceli Haliyle Kutlanır! ide’de Halloween En Eğlenceli Haliyle Kutlanır! ide’de Halloween En Eğlenceli Haliyle Kutlanır!