ide’de İspanyolca bilgi yarışması zamanı!

İspanyolca öğretmenimiz Nacho Pérez Sánchez’in organize edip moderatörlüğünü yaptığı İspanyolca bilgi yarışması renkli anlara sahne oldu.

Yarışmaya katılan 5. sınıf öğrencilerimiz arasında tatlı bir rekabet yaşandı. İspanyolcanın konuşulduğu ülkelere yönelik genel kültür sorularından oluşan yarışmada, öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de bilgilerini pekiştirdiler.

ide özel ortaokulu öğrencilerinin de yoğun ilgi gösterdiği yarışmada, en fazla doğru cevabı veren 5-B sınıfı öğrencilerimiz yarışmayı birincilikle tamamladı.

ide’de İspanyolca bilgi yarışması zamanı! ide’de İspanyolca bilgi yarışması zamanı! ide’de İspanyolca bilgi yarışması zamanı! ide’de İspanyolca bilgi yarışması zamanı! ide’de İspanyolca bilgi yarışması zamanı! ide’de İspanyolca bilgi yarışması zamanı! ide’de İspanyolca bilgi yarışması zamanı! ide’de İspanyolca bilgi yarışması zamanı! ide’de İspanyolca bilgi yarışması zamanı! ide’de İspanyolca bilgi yarışması zamanı!