ide'de “JOEY’S ADVENTURES” İngilizce Çocuk Tiyatrosunda Çok Eğlendik!

Öğrencilerimizin anadil düzeyinde konuşma, okuma ve yazma alanındaki deneyimlerde bulunmasını sağlayarak, üzerine eklemeler yaparak dil becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Her bir öğrencimizin dil serüvenine ayrı özenle yaklaşıyoruz.

Anaokulu, ilkokul 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimiz Joey's Adventures ingilizce tiyatro oyununu izlediler.
ide'de “JOEY’S ADVENTURES” İngilizce Çocuk Tiyatrosunda Çok Eğlendik! ide'de “JOEY’S ADVENTURES” İngilizce Çocuk Tiyatrosunda Çok Eğlendik! ide'de “JOEY’S ADVENTURES” İngilizce Çocuk Tiyatrosunda Çok Eğlendik! ide'de “JOEY’S ADVENTURES” İngilizce Çocuk Tiyatrosunda Çok Eğlendik! ide'de “JOEY’S ADVENTURES” İngilizce Çocuk Tiyatrosunda Çok Eğlendik! ide'de “JOEY’S ADVENTURES” İngilizce Çocuk Tiyatrosunda Çok Eğlendik! ide'de “JOEY’S ADVENTURES” İngilizce Çocuk Tiyatrosunda Çok Eğlendik! ide'de “JOEY’S ADVENTURES” İngilizce Çocuk Tiyatrosunda Çok Eğlendik!