ide’de Kitaplar Yeniden Hayat Buluyor!

ide’de Kütüphaneler Haftası her yıl gelenekselleşmiş olan ide’de Kitaplar Yeniden Hayat Buluyor” kitap bağışı kampanyası ile kutlandı.

Projemiz aracılığıyla, kütüphanelerimizde yer alan, zaman içerisinde keyifle okuduğumuz ve bir başkası ile paylaşmayı istediğimiz kitapların, yeni okuyucuları ile buluşacakları yolculuk hikayelerine dönüşmesini sağlamayı amaçladık.

Kütüphaneler Haftası kapsamında öğrencilerimiz, daha önce okudukları, kullanılabilir durumdaki kitap bağışlarını Mart ayı boyunca gerçekleştirdiler.  Büyük bir mutlulukla belirtmek isteriz ki bu yıl da her yıl olduğu gibi çok sayıda kitap bağışı aldık.

Toplanan tüm kitaplar 25 Mart – 29 Mart tarihlerinde okulumuz fuaye alanında kurulan stantlarda, tanesi 10 TL’ye okulumuzun öğrencileri, çalışanları ve arzu eden velilerimiz için satışa sunuldu.

Aynı zamanda bu proje ile öğrencilerimizin sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk bilincini arttırmayı hedefledik.ide'de Kitaplar Yeniden Hayat Buluyor!” projemiz kapsamında bu yıl toplanan gelir “Huysuz İhtiyar Hayvan ve Çevre Aktivistleri Derneği” ne bağışlandı. Böylece kitaplar sadece okuyucuları değil, aynı zamanda doğayı ve hayvanları da destekledi.

ide okulları olarak, tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize kitap bağışında verdikleri destek için teşekkür ediyoruz.