ide’de Klasikler İncipit Öykü Tamamlama Yarışması Sonuçlandı!

5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla online gerçekleşen "Klasikler İncipit Öykü Tamamlama Yarışması"nın sonuçları seçici kurul üyelerinin katılımıyla açıklandı.

Ortaokul Müdür Yardımcımız ve Akademik Koordinatörümüz Melih Ertunç ve Türkçe Zümre Başkanımız Dilek Tamer’in açılış konuşmasını yaptığı yarışmada, seçici kurul üyelerimiz Çocuk ve Gençlik, Öykü ve Roman Kitapları Yazarı Yunus Bekir Yurdakul, Çocuk ve Gençlik Kitapları Yazarı Ege Erim, Şair ve Yazar Mavisel Yener ve Burdur MAE Üniversitesi, Eski Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Bahanur Özkan Bahar öyküler üzerine değerlendirmelerde de bulundu.

Ege Erim’in dereceye giren öğrencilerimizi açıkladığı "Klasikler İncipit Öykü Tamamlama Yarışması"nda, 5. sınıf öğrencilerimiz arasında üçüncü Ayşe Eylül Kendirli ve ikinci Efe Kayal olurken, Ece Eflanilioğlu birinci oldu.

Mavisel Yener, yarışmadaki öyküler üzerinde değerlendirmede bulunarak 6. Sınıf öğrencilerimiz arasında dereceye girenleri açıkladı. Kurul üyelerinin oyları sonucu, Azra Betül Çalışır “Alice ve Alt Diyarın Yaratıkları” adlı öyküsü ile üçüncü, Delfin Bahar Üründül “Yetişkin Wendy” öyküsü ile ikinci olurken, Nil Yücenur kaleme aldığı “Son Müzayede” adlı öyküsü ile birinci oldu.

Burdur MAE Üniversitesi, Eski Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Bahanur Özkan Bahar, yarışmadaki öyküler üzerinde değerlendirmede bulunurken, 7. Sınıf öğrencilerimiz arasında dereceye giren isimleri ise Yunus Bekir Yurdakul açıkladı.

7. sınıf öğrencilerimiz arasında "Klasikler İncipit Öykü Tamamlama Yarışması"nın üçüncüsü Çakıl Mina Özmeral, ikincisi Alya Terzioğlu ve birincisi İdil Gökçe Ömergil oldu.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, yazma serüvenlerinde başarılar dileriz.

ide’de Klasikler İncipit Öykü Tamamlama Yarışması Sonuçlandı! ide’de Klasikler İncipit Öykü Tamamlama Yarışması Sonuçlandı! ide’de Klasikler İncipit Öykü Tamamlama Yarışması Sonuçlandı! ide’de Klasikler İncipit Öykü Tamamlama Yarışması Sonuçlandı!