Kültür Sanat Günleri Yazar Feyza Hepçilingirler ile Başladı.

ide’de Kültür Sanat Günleri Başladı! Kültür Sanat Günleri kapsamında, ortaokul öğrencilerimiz birçok alandan başarılı isimle buluşuyor.

Bu kapsamda okulumuzda ağırladığımız öykü, roman ve deneme yazarı Feyza Hepçilingirler, 6. Sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi.Öğrencilerimiz, ana dil dersi güdümlü okuma çalışmaları kapsamında  okudukları “Off Dilim” adlı eserin yazarı Feyza Hepçilingirler ile gerçekleştirdikleri söyleşide Türkçenin doğru kullanımı, Türkçenin yabancı dillerin etkisi altına girmesi, gençlerin Türkçeyi ne kadar sahiplenip koruduğu, dil kirliliğinde toplum olarak neler yaptığımız, medya kuruluşlarının dil kirliliği üzerindeki etkileri gibi  konuları ele aldılar.

Yazdığı hikayeleriyle birçok ödül alan, öyküleri Fransızca, Almanca, İngilizce, Sırp - Hırvatça ve Slovence gibi birçok dile çevrilen, kırk yılı aşkın bir süredir yazan ve yazdıklarıyla toplumun güncel sorunlarıyla mizahi bir yolla yaklaşan değerli yazarımız Feyza Hepçilingirler yazmanın, düşünmenin, dilimizi doğru kullanmanın ve dilimize sahip çıkma öneminin altını çizdi.

Kültür Sanat Günleri Yazar Feyza Hepçilingirler ile Başladı. Kültür Sanat Günleri Yazar Feyza Hepçilingirler ile Başladı. Kültür Sanat Günleri Yazar Feyza Hepçilingirler ile Başladı. Kültür Sanat Günleri Yazar Feyza Hepçilingirler ile Başladı. Kültür Sanat Günleri Yazar Feyza Hepçilingirler ile Başladı. Kültür Sanat Günleri Yazar Feyza Hepçilingirler ile Başladı.