ide'de 7. Sınıf Öğrencilerimi LGS 2024 Toplantısı Yapıldı

Liselere Geçiş Sistemi, PISA ve TIMS sorularını temel alan, beceriye dayalı bir mantık ve akıl yürütme becerilerini ölçen test usulü bir sınavdır. Öğrenciler sınavda aldığı puanlara göre; Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, İmam Hatip Anadolu Lisesi, Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi gibi liselerde okurlar. Sınavda belli bir geçer not alamayan öğrenciler ise adrese göre okul tercihinde bulunabilmekte ve merkezi sınavla öğrenci almayan okullara gitmeyi tercih edebilmektedir. Heyecanla 7.sınıfı bitirip 8.sınıf olacak olan öğrencilerimiz LGS sistemi tanıyarak akıllarındaki soru işaretlerine cevap buldular.
ide'de 7. Sınıf Öğrencilerimi LGS 2024 Toplantısı Yapıldı ide'de 7. Sınıf Öğrencilerimi LGS 2024 Toplantısı Yapıldı ide'de 7. Sınıf Öğrencilerimi LGS 2024 Toplantısı Yapıldı ide'de 7. Sınıf Öğrencilerimi LGS 2024 Toplantısı Yapıldı ide'de 7. Sınıf Öğrencilerimi LGS 2024 Toplantısı Yapıldı