ide'de LGS Hazırlık Kursu

ide'de LGS yolculuğumuz başladı!

8. Sınıf öğrencilerimiz LGS Hazırlık Kursumuza başladılar.

ide okulları olarak temel felsefemiz, evrensel bilimi temel alan düşünce yapısı ile donatılmış sorgulamayı ve sebep sonuç ilişkisini bir yaşam biçimine dönüştürmüş, daha iyiye ve daha güzele doğru kesintisiz bir devinim içinde hareket eden yetkinlikte öğrenciler yetiştirmektir. Biliyoruz ki böyle bir düşünce yapısı sadece son bir yılda öğrenilemez ve öğretilemez. Bu nedenledir ki ide okulları tüm seviyelerinde bu bakış açısını benimsemiş öğretmenleri ve bu yapıyı içselleştirmiş öğrencileri ile birlikte daima yenilen, güncel ve etkin bir sistemle geleceğe doğru ilerlemektedir.
ide'de LGS Hazırlık Kursu ide'de LGS Hazırlık Kursu ide'de LGS Hazırlık Kursu ide'de LGS Hazırlık Kursu ide'de LGS Hazırlık Kursu ide'de LGS Hazırlık Kursu