ide'de LGS Hazırlıkları Devam Ediyor!

ide okulları olarak temel felsefemiz, evrensel bilimi temel alan düşünce yapısı ile donatılmış sorgulamayı ve sebep sonuç ilişkisini bir yaşam biçimine dönüştürmüş, daha iyiye ve daha güzele doğru kesintisiz bir devinim içinde hareket eden yetkinlikte öğrenciler yetiştirmektir.

Okulumuzda LGS hazırlıkları son hızla devam ederken LGS’ye hazırlanan öğrencilerimiz sömestr tatili sonrası ilk deneme sınavına girdiler.

Bu deneme sınavları ile deneyim kazanarak LGS motivasyonlarını doğru dinamikte tutabilecekler. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.
ide'de LGS Hazırlıkları Devam Ediyor! ide'de LGS Hazırlıkları Devam Ediyor! ide'de LGS Hazırlıkları Devam Ediyor! ide'de LGS Hazırlıkları Devam Ediyor! ide'de LGS Hazırlıkları Devam Ediyor! ide'de LGS Hazırlıkları Devam Ediyor! ide'de LGS Hazırlıkları Devam Ediyor! ide'de LGS Hazırlıkları Devam Ediyor! ide'de LGS Hazırlıkları Devam Ediyor! ide'de LGS Hazırlıkları Devam Ediyor!