Prof. Dr. Korkut Ulucan ide Öğrencileriyle Buluştu

Marmara Üniversitesinde Dekan Yardımcısı ve Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinde Tıbbi Genetik, Farmakogenetik, Beslenme Genetiği, Spor Genetiği ve Gen Dopingi konularında dersler veren Gen Bilimci Prof. Dr. Korkut Ulucan Dünya DNA günü dolayısıyla öğrencilerimizle buluştu. Genlerimizin hayatınızdaki yeri, kişiliklerimizin üzerine etkisi, meslek seçimi, hastalıklar ve uzun yaşam ile ilişkisi, hangi besinlerin sağlığımıza olumlu etkilerde bulunduğu, egzersiz programlarımızda genlerimizin önemi gibi konulara değinen Prof. Dr. Korkut Ulucan’a katılımından dolayı teşekkür ederiz.
Prof. Dr. Korkut Ulucan ide Öğrencileriyle Buluştu Prof. Dr. Korkut Ulucan ide Öğrencileriyle Buluştu Prof. Dr. Korkut Ulucan ide Öğrencileriyle Buluştu Prof. Dr. Korkut Ulucan ide Öğrencileriyle Buluştu Prof. Dr. Korkut Ulucan ide Öğrencileriyle Buluştu