ide'de Satranç

ide okulları olarak uyguladığımız Bilişsel Temelli Öğrenme yaklaşımının köşe taşlarından biri olan satranç derslerini, alanında uzman antrenörümüz eşliğinde ve en güncel satranç programlarıyla donanmış olan satranç sınıfımızda gerçekleştiriyoruz.

Satranç ile zihninde bir hareket dizisi oluşturan, plan yapmayı ve stratejik kararlar almayı deneyimleyen öğrencilerimiz hamlelerini görselleştirip eş zamanlılık ve ardıllık becerilerini de güçlendiriyorlar. Satranç eğitimi ile öğrencilerimiz, analitik problem çözme yetisi kuvvetli, kendi kararlarını alabilen, azimli ve centilmen bireyler olarak yetişiyor.
ide'de Satranç ide'de Satranç ide'de Satranç ide'de Satranç ide'de Satranç ide'de Satranç ide'de Satranç ide'de Satranç