ide’de Tutum Yatırım Haftası Kutlandı

Tutum Yatırım Haftası'nda 4. sınıf öğrencileri, tasarladıkları kumbaraları anaokulu öğrencilerine hediye ettiler. Bu özel hediye, hem geri dönüşümün önemini vurgulamak hem de küçük yaşlarda finansal bilinci artırmak amacıyla gerçekleştirildi.

Öğrenciler, anaokulu öğrencilerine Yazar Cinder Mcleod'un 'Çocuklar İçin Finans-Biriktir' adlı kitabını hediye ederek, tutumlu olmanın ve yatırım yapmanın önemini anlattılar. Kitap, finansal konuları basit ve eğlenceli bir dille anlatmasıyla biliniyor ve minik ide'lilere finansal okuryazarlık konusunda temel bilgiler sunuyor.

4. sınıf öğrencilerimizin, anaokulu öğrencileriyle paylaştıkları kumbaraların yanı sıra, finansal bilinç konusundaki önemli mesajları da aktardılar. Kendi tasarımlarıyla birlikte çevre dostu davranışları teşvik eden bu ziyaret, öğrenciler arasında olumlu bir etki yaratmayı hedefliyor.

ide’de Tutum Yatırım Haftası Kutlandı ide’de Tutum Yatırım Haftası Kutlandı ide’de Tutum Yatırım Haftası Kutlandı ide’de Tutum Yatırım Haftası Kutlandı ide’de Tutum Yatırım Haftası Kutlandı