ide’de Uluslararası Nokta Günü Kutlamaları

Uluslararası Nokta günü 2009’dan bugüne Peter H. Reynolds'ın "Nokta" adlı kitabından ilham alınarak her yıl 15 Eylül gününde kutlanıyor. Bir öğretmenin öğrencilerine cesaret ve yaratıcılığı aşılamak için noktayı yayarak başlattığı fikir her yıl kutlanan bir güne dönüştü.

Biz de öğrencilerimizle hem bu özel günü kutlamak hem de yaratıcılık cesareti vererek hayal güçlerini kullanmalarını sağlamak adına görsel sanatlar dersinde ‘Nokta Ne Olmak İstiyor?’ konu başlığıyla ders işledik.

Öğrencilerimizde hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını kullanarak ortaya harika eserler çıkararak Uluslararası Nokta Gününü kutladılar.

Öğrencilerimizin yaptığı eserler şu anda okulumuzda sergileniyor.