ide’de Veli Buluşmaları

Anaokulu öğrencilerimiz ebeveynleri ile bir araya geldiler.

Aile katılımının ve iş birliğinin çocuğun başarısı ve öğrenme sürecinin desteklenmesinde, önemli katkı sağladığı biliniyor. Bu bilgiyle anaokulu öğrencilerimizin ailelerini okulumuza davet ettik.

Öğrencilerimiz bu ziyaretlerde arkadaşlarının ebeveynlerini daha yakından tanıma fırsatı buldular. Velilerimiz anaokulu öğrencilerimizle sohbet ederek mesleklerini, boş zamanlarında neler yaptıklarını paylaştılar, kitap okuma, sanatsal etkinlikler gibi farklı etkinlikler yaparak öğrencilerimize eşlik ettiler.

Okulumuzu ziyaret eden tüm velilerimize teşekkür ederiz.