ide’de Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu!

ide’de öğrencilerimize, eğlenerek ve verimli zaman geçirerek öğrenme sürecini keyifli hale getirmek amaçlıyoruz.

ide okulları olarak, spor kültürünün ve bilincinin küçük yaşlardan itibaren oluşmaya başladığına inanıyoruz.

Bu sebeple düzenlediğimiz ortaokul öğrencilerimizin katıldığı Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası’nın kazananları ödüllerini aldılar.

ide’de Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu! ide’de Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu! ide’de Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu! ide’de Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu! ide’de Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu! ide’de Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu! ide’de Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu! ide’de Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu! ide’de Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu! ide’de Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu! ide’de Voleybol Turnuvası Kazananları Belli Oldu!