ide'liler Avrupa Kodlama Haftasını Kutladı

ide okulları'nda Avrupa Kodlama Haftası kapsamında etkinlikler gerçekleştirdi. Anaokulu öğrencilerimiz, tabletler üzerinde oyun geliştirerek kodlama çalışmalarına katıldılar.

ide’nin İlkokul öğrencileri, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel "Cumhuriyet, Bayrak, Atatürk" temalı kodlama projeleri üzerinde çalıştılar. 4. sınıf öğrencileri "Üç Boyutlu Tasarım", 3. Öğrencileri de  "Blok Kodlama Çalışması İle Animasyon Oluşturma" projelerini başarıyla tamamladılar. 5. sınıf öğrencilerimiz ise Kodlama ile ilgili farkındalık semineri aldıktan sonra, keyifli bir zaman geçirmek için Kodlama Dansı etkinliğine katıldılar. Tüm ortaokul öğrencilerim ise Kodlama Kahoot Bilgi Yarışması ile bilgilerini güncellediler.

Bu etkinliklerle, öğrencilerimizin kodlama becerilerini geliştirmek ve teknolojiyle iç içe bir öğrenme deneyimi yaşamalarını sağlamak amacıyla yaratıcı ve eğlenceli bir ortam oluşturduk.