ide'liler FLL Explore Festivalinden Ödülle Döndü!

Okulumuz 3. sınıf öğrencilerimizden oluşan LEGO takımı ideTech ve 2. sınıf öğrencilerimizin bulunduğu ideTechJr, SuperPowered teması etrafında enerjinin üretimi, dağıtımı ve tüketilmesine dair yenilikçi fikirlerle hazırladıkları projelerle, Bilim Kahramanları Derneği’nin düzenlediği FLL Explore Festivali’ne katıldı.

3. sınıf öğrencilerimiz festivalde “Hayallerimiz ve Fikirlerimiz Posterde” ödülünü, 2.sınıf öğrencilerimiz de yarışmada "Yepyeni Bir Tasarım Yapan Mucitler"” ödülünü kazandı.

Öğrencilerimizi tebrik eder, yaratıcılıklarının ve başarılarının daim olmasını dileriz.

ide'liler FLL Explore Festivalinden Ödülle Döndü! ide'liler FLL Explore Festivalinden Ödülle Döndü! ide'liler FLL Explore Festivalinden Ödülle Döndü! ide'liler FLL Explore Festivalinden Ödülle Döndü!