ide'lilerden Zihni Sinir Projeler

Bilişsel öğrenme süreçleri dünyaya farklı bir bakış açısıyla bakabilmek, problem çözme yeteneği ve mevcut materyalleri diğerlerinden farklı biçimde bir araya getirme becerisi sağlar.

Ortaokul öğrencilerimiz, Fen Bilgisi dersinde hayata geçirdikleri yaratıcı fikirleriyle ilginç çözümlere imza attılar.

Teknoloji ve bilimden, kültür sanata kadar bir çok alanlarında zihni sinir projeleri hazırlayan öğrencilerimiz; portatif musluk, koronasavar bel çantası, taşıyıcı robot, sosyal mesafe şapkası, manyetik eldiven, diş macunu sıkma makinesi, parlatan kalem ve parmak kurulayıcı gibi birbirinden yaratıcı ürünler ortaya çıkardılar.

Hazırladıkları projeleri hayata geçiren öğrencilerimiz, yarının mühendisi olma yolunda ilk adımlarını atmış oldular.