İngilizce Derslerinde Farklı Teknikler

İlkokul 1.Sınıf öğrencilerimiz İngilizce dersinde okul gereçlerini öğrenirken colour diction tekniği ile okul gereçlerinin adlarını ve ne işe yaradıklarını öğrendiler.

Öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları çalışma kağıtlarını tahtaya yansıtarak ‘What’s in your bag?’ şarkısı ile sunum yaptılar.
Hem İngilizce konuşup hem de okul gereçlerini öğrenirken oldukça keyifli bir ders işlediler.

İlkokul 4. sınıf öğrencilerimiz ise evlerinden getirdikleri oyuncak hayvanlarını özelliklerine göre arkadaşlarına anlatarak İngilizce konuşma pratiği yaptılar.

Ayrıca hayvanların özellikleri ve yaşadıkları doğal ortamlar hakkında yeni bilgiler öğrenerek İngilizce dil gelişimlerine katkı sağladılar.

1.Sınıf öğrencilerimiz İngilizce dersinde düzenlediğimiz shape etkinliğinde oyun hamurlarıyla İngilizce şekilleri öğrenirken aynı zamanda el kaslarını geliştirip, el becerilerini arttırdılar. İngilizce öğretmenlerimizle dil pratiği yaparak etkinliği tamamladılar.