Kaleli Yakan Top Turnuvası

İlkokul Öğrencileri Arası Kaleli Yakan Top Turnuvası Tamamlandı

İlkokul 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlediğimiz Kaleli Yakan Top turnuvası çekişmeli maçların ardından tamamlandı.

Eğlenceyi baz alarak organize ettiğimiz bu turnuvada; her sınıf kendi içinde sınıf listesine göre 2’ye ayrılıp öncelikle sınıf içinde maç yaptı. Ardından sınıflar arası yarıştılar. Maçlar öğle arasında yapılarak etkin teneffüs ortamı sağlandı. Turnuva sonunda 1. olan sınıflarımıza başarı sertifikası verildi.

ide okulları olarak, öğrencilerimizin yaş gruplarına uygun olarak düzenlediğimiz eğlenceli spor etkinlikleri ile hem mental olarak rahatlamalarını sağlıyor, hem de sosyal gelişimlerini destekliyoruz.

Kaleli Yakan Top Turnuvası Kaleli Yakan Top Turnuvası Kaleli Yakan Top Turnuvası Kaleli Yakan Top Turnuvası Kaleli Yakan Top Turnuvası Kaleli Yakan Top Turnuvası