Kitabımı Paylaşıyorum

Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında, 7/A sınıfı öğrencilerimizden Zeynep Yener “Kitabımı Paylaşıyorum” adlı sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Bodrum’un Çamlık Köyü İlkokulu ve Muhtarlığının oluşturacakları kütüphaneye destek olmak amacıyla çocuk kitapları toplandı. Tüm okulun destek verdiği projede yaklaşık 600 kitap toplanarak ihtiyacı olan köyün kütüphanesine bağışlandı.

“Kitabımı Paylaşıyorum” projesiyle kitapların yanı sıra anaokulundaki minik öğrenciler için de boya ve resim defterleri paylaştılar. Ayrıca muhtarlık bünyesinde kurulan Çamlık köyü kütüphanesi için de yetişkinlere yönelik kitaplar toplandı. Kitaplar ve diğer malzemeler, öğrencilerimiz tarafından paketlenerek okula gönderildi.

ide okulları olarak öğrencilerimizin her alanda sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmesini ve farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla, farklı projeler konusunda onları cesaretlendirerek destekliyoruz.

Kitabımı Paylaşıyorum Kitabımı Paylaşıyorum Kitabımı Paylaşıyorum Kitabımı Paylaşıyorum