Köpekten Korkan Veteriner

Hayvanlar neden tıslar? Başka hangi sesleri çıkarırlar? Hayvanlar bizimle konuşabilseydi onlardan en çok hangi cümleyi duyardık?

2. sınıf öğrencilerimiz, güdümlü okuma kitapları arasında yer alan “Köpekten Korkan Veteriner” kitabının yazar ve çizeri Gonca Mine Çelik ile interaktif okuma atölyesinde buluştu.

Hikayeyi öğrencilerimiz için seslendiren Gonca Mine Çelik, öğrencilerimizle hikayenin başkahramanı Bay Korkakov’un yaşadığı korku ve duygularını yansıtan yüz ifadeleri üzerine sohbet etti. Yazarımız, kendi yazma deneyimlerinden de bahsederek okuma ve yaratıcı yazmanın çok keyifli bir süreç olduğunu vurguladı.

Öğrencilerimiz, kitap ve hayvanlar üzerinde gerçekleştirdikleri bu keyifli söyleşide aynı zamanda yaratıcı yazma üzerine merak ettiklerini soruları kendisine yönelttiler.

Köpekten Korkan Veteriner Köpekten Korkan Veteriner Köpekten Korkan Veteriner