Kütüphane Faresi Sam ile Yolculuğa Çıktık

2. sınıf öğrencilerimiz, Duygu Atsak ile güdümlü okuma kitapları arasında yer alan “Kütüphane Faresi” kitabı için keyifli bir drama etkinliği gerçekleştirdi.

“Kütüphane Faresi” kitabının karakteri Sam ile öğrencilerimizi kitapların şarkıları arasında bir yolculuğa çıkaran Duygu Atsak, Kütüphane Faresi” kitabının karakteri Sam’in yaratıcı yazma gücünü nereden bulduğunu araştırarak kitaplar okyanusunun ortasında yeni bir yolculuğa yelken açmalarını sağladı.

Öğrencilerimize de kendi yaratıcı yazma yolculuklarını gerçekleştirirken yanlarında kağıt, kalem, makas ve harika fikirlerinin olmasının yeterli olduğunu hatırlattı. Bu müzikli atölye çalışması 2. sınıf öğrencilerimizin keyifle katılım göstermelerine ve yaratıcılıkları üzerine düşünmelerine olanak sundu.

Kütüphane Faresi Sam ile Yolculuğa Çıktık Kütüphane Faresi Sam ile Yolculuğa Çıktık Kütüphane Faresi Sam ile Yolculuğa Çıktık