LGS Öğrencilerimizin Hızlandırma Kursu Başladı!

ide’de her öğrencimizin ortaokula başladığı andan itibaren gelişim sürecini dikkatle takip ediyor, LGSbaşarısı için uygun aksiyonlar alıyoruz. Akademik, mental ve duygusal olarak sınav hazırlığının en yoğun dönemine giren öğrencilerimizle eğitim yılı başlamadan gerçekleştirdiğimiz 2 haftalık LGS Hızlandırma Kursunun bu zorlu süreç içerisinde çok önemli bir başlangıç olduğunu düşünüyoruz.

Bu yılki 8. sınıf öğrencilerimiz de verimli geçen 2 haftalık çalışmanın sonunda bugün ilk deneme sınavlarına girdiler.

ide’de her yıl gerçekleştirdiğimiz LGS Hazırbulunuşluk Sınavı, LGS maratonunda belirleyeceğimiz eğitim programında önemli bir yer tutan, bir düzey belirleme sınavıdır. Sınav sonucuna göre okulun ilk haftası eksik konular tekrarlanarak LGS sürecine hazır başlayacaklar.

LGS Öğrencilerimizin Hızlandırma Kursu Başladı! LGS Öğrencilerimizin Hızlandırma Kursu Başladı! LGS Öğrencilerimizin Hızlandırma Kursu Başladı! LGS Öğrencilerimizin Hızlandırma Kursu Başladı! LGS Öğrencilerimizin Hızlandırma Kursu Başladı! LGS Öğrencilerimizin Hızlandırma Kursu Başladı!