LGS’de Başarılı Olmanın Yöntemleri!

LGS Hazırlık çalışmaları kapsamında, 8. sınıflarımız için Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Dr. Eda Yılmazer’in moderatörlüğünde seminer düzenlendi. Ortaokul Müdür Yardımcımız ve Akademik Koordinatörümüz Melih Ertunç’un da katıldığı programda test çözme teknikleri, dikkat artırma çalışmaları, sınav kaygısına yönelik çeşitli tekniklerden, verimli ve etkin çalışma yöntemlerinden bahsedildi.

Seminer programında Ortaokul Müdür Yardımcımız ve Akademik Koordinatörümüz Melih Ertunç LGS sınavına girecek öğrencilerimize sınav hakkında genel bilgilendirme yaparak bir yılın nasıl geçeceği ve nasıl kendilerini hazırlamaları gerektiği konusunda yönlendirdi ve planlı olmalarının sınav başarısında ne kadar önemli bir rol oynadığına dikkat çekti.

Bu yıl LGS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

LGS’de Başarılı Olmanın Yöntemleri! LGS’de Başarılı Olmanın Yöntemleri! LGS’de Başarılı Olmanın Yöntemleri! LGS’de Başarılı Olmanın Yöntemleri! LGS’de Başarılı Olmanın Yöntemleri! LGS’de Başarılı Olmanın Yöntemleri!