Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım!

Lösemili Çocuklar haftasında, 4-A sınıfı öğrencilerimiz Dila Küçük liderliğinde lösemiye dair farkındalık yaratmak amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiler ve görev almaya gönüllü oldular.

Bütün hafta boyunca maske takarak derslere giren ve okulda dolaşan öğrencilerimiz, öncelikle okul genelinde farkındalık oluşturdular. Bu süre içinde lösemili çocukların hastalık süreçlerine empati ile yaklaşmayı sağlayan farkındalık çalışmaları yaparak, sürecin anlam ve öneminin yoğunluk kazanmasını amaçladılar.

Sonrasında Mutfak Atölyesi’nde kendi yaptıkları kek, kurabiye gibi ürünlerin satışından elde edilen gelirle lösemili arkadaşlarıyla paylaşmak üzere kitap, oyuncak vb ürünler aldılar. Gönül birliği yapılan bu proje sonunda toplanan 380 tane kitap ve 4 koli oyuncak lösemili çocuklara ulaştırıldı.

Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım! Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım! Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım!