Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm ide’de!

Türk basketbolunun önemli isimlerinden Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm’ü okulumuzda ağırladık.

Kerem Gönlüm ortaokul öğrencilerimizle bir araya gelerek basketbola başlama hikâyesini ve kariyeri boyunca hatalarından nasıl ders çıkardığını anlattı. Kendisi için başarısındaki en önemli noktanın çok çalışmak olduğunu söyleyen Kerem Gönlüm, öğrencilerimize deneyimlerini aktararak tavsiyelerde bulundu. Sonrasında ise okulumuzun Erkek Basketbol Takımıyla kısa bir maç yaparak keyifli zaman geçirdiler.

Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm ide’de! Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm ide’de! Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm ide’de! Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm ide’de! Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm ide’de! Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm ide’de! Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm ide’de! Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm ide’de! Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm ide’de! Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm ide’de!