Minik ide'lilerin Oryantasyon Programı Başladı!

ide’de bugün anaokulumuzun oryantasyon süreci başladı.

Farklı ve yeni alışkanlıkları benimseyebilmek, özellikle okul öncesi dönemindeki çocuklar için zor olabilmektedir. Bu amaçla okulumuzda minik öğrencilerimizin okula adaptasyon sürecini titizlikle ele alıyoruz. Bu oryantasyon haftasında ide’de, öğrencilerimiz, okullarını tanıyor, çeşitli etkinliklerle arkadaşlarıyla eğleniyor ve birey olma yolunda ilk adımlarını atıyorlar.

Minik öğrencilerimize bu keyifli süreçte başarılar diliyoruz.
Minik ide'lilerin  Oryantasyon Programı Başladı! Minik ide'lilerin  Oryantasyon Programı Başladı! Minik ide'lilerin  Oryantasyon Programı Başladı! Minik ide'lilerin  Oryantasyon Programı Başladı! Minik ide'lilerin  Oryantasyon Programı Başladı! Minik ide'lilerin  Oryantasyon Programı Başladı! Minik ide'lilerin  Oryantasyon Programı Başladı! Minik ide'lilerin  Oryantasyon Programı Başladı! Minik ide'lilerin  Oryantasyon Programı Başladı! Minik ide'lilerin  Oryantasyon Programı Başladı!