Minik İtfaiye Erleri Görev Başında!

25 Eylül – 1 Ekim arasındaki Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası kapsamında, öğrencilerimiz Kidzania’da gerçek itfaiye erleriyle bir araya geldi ve onlara meslekleriyle ilgili sorular yönelttiler.

İstanbul Büyükşehir İtfaiyesi’den Okay Tekin ve Muhammet Çelik öğrencilerimizin sorularını yanıtlarken, hem yangından korunma yöntemlerini hem de yangın anında yapılması gerekenleri anlattı. Eğitimin ardından öğrencilerimiz, gerçek itfaiye erleriyle birlikte ide Şehir itfaiyesi aktivitesini deneyimleyerek çıkan yangına müdahale ettiler. Ve minik itfaiye erleri yangın söndürme musluklarını kullanarak yangını başarıyla söndürdüler.

Aktivite sonunda ise öğrencilerimiz, gerçek bir itfaiye eri ile tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Minik İtfaiye Erleri Görev Başında! Minik İtfaiye Erleri Görev Başında! Minik İtfaiye Erleri Görev Başında! Minik İtfaiye Erleri Görev Başında! Minik İtfaiye Erleri Görev Başında! Minik İtfaiye Erleri Görev Başında! Minik İtfaiye Erleri Görev Başında! Minik İtfaiye Erleri Görev Başında!