Oyuncak Müzesini Sanal Ortamda Ziyaret Ettik.

Oyuncak Müzesi sadece çocuklar için değil onlarla gezen büyükler için de geçmişe yolculuk demektir. Çocuklar için ise belki de en yakın arkadaşlarıdır.

ide Anaokulu öğrencilerimiz, öğretmenleri ile birlikte 360° Tur ile Oyuncak Müzesini sanal ortamda gezdi. Geçmişten günümüze kadar oyuncaklardaki değişimi gözlemleyip hangi dönem hangi tarz oyuncakların ön plana çıktığına dair sohbet ettiler. Öğrencilerimiz aynı zamanda, müzedeki oyuncakları kendi evlerinde bulunan oyuncaklarla karşılaştırdılar.

Oyuncak Müzesini Sanal Ortamda Ziyaret Ettik. Oyuncak Müzesini Sanal Ortamda Ziyaret Ettik. Oyuncak Müzesini Sanal Ortamda Ziyaret Ettik. Oyuncak Müzesini Sanal Ortamda Ziyaret Ettik. Oyuncak Müzesini Sanal Ortamda Ziyaret Ettik. Oyuncak Müzesini Sanal Ortamda Ziyaret Ettik.